Wachtel puppies


Rejsa har nu börjat löpa och om allt går enligt plan så blir hon parad dagarna innan julhelgen drar igång, om ni har intresse av en valp  i denna kombination kontakta mig via mail/telefon

Wachtel

Puppies

Sv Jw - 17 Lockfågelns Capoeira 

HD: ua

ED: ua

Godkänt BPH med skott


Rejsa är en frisk och sund wachtel som jagar mer än gärna.  Rejsa är nu 3 år och har redan en fin meritlista från höstens jakter. Hon är utställd med goda resultat. Blev som junior svensk vinnare och har som vuxen blivit BIR. Hon är friröntgad.  En mycktet trevlig familjehund. Vi tror att dessa två ska kompletera varandra väl och vi förväntar oss sunda och duktiga jakthundar i denna kombination.

Slavinja Yulek

HD: ua

ED: ua

Genomfört Jaktprov i UKL


Pepsi är importerad från Polen till Lockfågelns kennel. Han bor hos sin fodervärd och han är en duktig jakthund. Han är utställd som junior med VG som resultat. Friröntgad. Under hösten har han hunnit starta på jaktprov En mycket trevlig hane.

Vi parade Rejsa och Pepsi redan innan sommaren och Rejsa blev dräktig men förlorade sedan sina fem valpar pga en infektion så har vi nu bestämt oss för att göra om denna kombination. Denna kombination kan även ge röda valpar.

Hanna Frank

Lummelundsväg 89

621 41 Visby

Tel:+46760254295

E-mail: hanna@unstoppable.se